MUSEUM NIGHT FEVER 2020

(NL)[UITGESTELD - NIEUWE DATUM: 3/10/2020]

Museum Night Fever vindt plaats op zaterdag 3 oktober 2020.

REEDS AANGEKOCHTE TICKETS BLIJVEN GELDIG

Achter deze eenvoudige uitspraak schuilt ook een diepe zorg over de grote veranderingen die iedereen doormaakt, ook de culturele sector. Bezorgdheid, maar vooral een onuitputbaar enthousiasme zorgen ervoor dat onze vzw Brussels Museums, de musea en alle jonge artiesten nog gemotiveerder zijn om er de meest opbeurende en flamboyante Museum Night Fever ooit van te maken. The show must go on.

Achter de schermen bevinden ons team en onze partners zich in een kritieke toestand ten gevolge van de annulering van de editie op 14 maart en de economische impact die deze op ons heeft. De komende weken zetten we dan ook alles op alles om dit maandenlange werk te eren. Er zullen natuurlijk enkele wijzigingen zijn in het programma, maar wees gerust, het ontbreekt ons niet aan vastberadenheid om je nieuwe tentoonstellingen, performances en zelfs enkele nieuwe deelnemende musea voor te schotelen.

Ondanks de noodzakelijke lockdown, doet deze magische museumnacht in de herfst ons nu al wegdromen.

(FR)[REPORTE - NOUVELLE DATE: 3/10/2020]

INITIALEMENT PRÉVUE EN MARS, MUSEUM NIGHT FEVER REVIENT LE SAMEDI 3 OCTOBRE POUR UNE ÉDITION QUI RESSEMBLE TRÈS FORT À UNE PROMESSE DE LENDEMAINS MEILLEURS.

LES TICKETS RESTENT VALABLE POUR LA NOUVELLE DATE

Programmation

  • Afficher par
  • Pertinence
0 résultat(s)

Nous n'avons aucun résultat à vous proposer pour cette recherche.